следете ги нашите активности на mail

site map

Часови по француски јазик

Помогнете нов ученик да се запише и добијте 10% попуст на вашите часови!


Задоволни сте од нашите часови по француски јазик?
Запишете ги на часовите и вашите блиски, а со тоа добивате попуст!

 

Во знак на благодарност, Францускиот институт во Скопје ви овозможува попуст од 10% за упис на часовите по француски јазик од септември 2016.


Како да помогнете со ваше посредство упис на нов ученик?

  • Испечатете го формуларот за нов ученик 
  • Пополнете го со вашите податоци и податоците на новиот ученик
  • Поканете го новиот ученик да го посети Францускиот институт со цел да избере најсоодветен курс по француски јазик и да го достави формуларот за нов ученик уредно пополнет
  • Веднаш штом го регистрираме уписот на новиот ученик, ќе добиете електронска порака за информација и потврда за попустот за вашиот упис

Понудата не подлежи на поврат ниту акумулација на средства.


Услови за користење на понудата:

  • Помагател може да биде лице кое следело најмалку една сесија часови по француски јазик во Институтот.
  • Нов ученик е лице кое се запишува за прв пат во Францускиот институт.

Проверката на статусот на Помагател и Нов ученик се прави врз основа на приложениот формулар и нашата база на податоци. Неверодостојните податоци не можат да бидат потврдени.