следете ги нашите активности на mail

site map

Часови по француски јазик

Часови по француски за претпријатија и компании

Францускиот јазик - адут за Вашата компанија

Да се познава јазикот на професионалните партнери влева клима на доверба и овозможува оцвојување на нови пазари. 

Часови по француски јазик во Францускиот институт за:

Сите професионални области
Туризам, информатика, банкарство и финансии, осигурување, фармација, право, економија, медицина, текстилна и прехрамбена индустрија, итн.

Сите нивоа на одговорност
Продажба, администрација, маркетинг, комуникација, водство, секретаријат, прием, итн.


Сите ситуации на комуникација
Прием на клиент, претставување на компанијата, презентирање на проект или производ, убедување на клиент, преговарање, учество на состанок, подготовка на патување во Франција или франкофонска земја, употреба на правен француски јазик, итн.

Стоиме на располагање за проучување на секое барање и изготвување на детална понуда.

Контактирајте го нашиот тим на професионалци за да ви помогне во конкретизирање на вашиот проект.

Промотивниот материјал за часови за компании може да го најдете тука.