следете ги нашите активности на mail

site map

Часови по француски јазик

ПРОЛЕТНА СЕСИЈА 2019

Изгради ја твојата иднина, научи француски!

Линк кон целосната понуда на часови на Францускиот институт во Скопје

*     *     *

Повеќе од 1 000 уписи годишно, повеќе од 3 500 часови годишно, 600 различни ученици на нашите часови и веќе 20 години квалитет и искуство во организирање часови по француски за деца, основци, средношколци и возрасни, за сите нивоа и потреби!

Уписи: од 28 јануари до 8 февруари 2019, во Францускиот институт во Скопје.
Наставата се одвива од 11 февруари до 4 април 2019.


Цена: 4490 ден.

*     *     *

  • Формулар за пред-упис може да најдете тука.

  • За да го утврдите вашето ниво на познавање на француски јазик, ве молиме да закажете тестирање, во периодот на уписите, од 12 до 18 часот.