следете ги нашите активности на mail

site map

Часови по француски јазик

Каталог на часови на Францускиот институт во Скопје

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА ЦЕЛОСНАТА ПОНУДА 

Најновата понуда на часови и другите услуги што ви ги нуди Францускиот институт во Скопје е на ваше располагање!

20 години искуство и квалитет! 

Часови по општ француски јазик за возрасни, средношколци, основци и деца

Часови по специјализиран француски јазик:

 • право
 • бизнис
 • туризам и хотелиерство
 • мода
 • дипломатија, меѓународни и европски односи 
 • подготовка за полагање на меѓународни испити

Онлајн часови Frantastique

Работилници за возрасни и млади:

 • ателје за конверзација
 • ателје за француски филм
 • ателје за подготовка за студии во Франција
 • ателје за средношколски дебати

Работилници за деца:

 • работилници за вовед во францускиот јазик за деца (3-6 години)
 • ателје за театар
 • креативни работилници

Часови за франкофони:

 • часови по македонски јазик
 • часови по албански јазик
 • часови по англиски јазик
 • индивидуални часови

Други услуги:

 • преводи
 • потврда за јазично ниво

Меѓународни испити и дипломи


Нашиот тим е целосно на ваше располагање, повелете во Францускиот институт во Скопје!