следете ги нашите активности на mail

site map

Медијатека

Новитети во медијатеката 

Пролет 2018

Погледнете ја целосната листа со најнови наслови на ваше располагање


Медијатеката на Францускиот институт ви предлага нови наслови за периодот пролет 2018 !

Најдобрите француски филмовинајнови документарни и цртани филмовинаградени романистрипови и литература за млади и тематска литература.

Ако сакате брзо да напредувате во изучувањето на францускиот јазик, за вас ги имаме најновите книги за лесен француски А1- В2, граматички вежби, вежби за збогатување на вокабуларот.

За пристапување до понудата со електронски ресурси, во секое време конектирајте се на: www.culturethèque.com

Следете го линкот за да станете член на нашата медијатека и да можете да ги позајмувате материјалите од нашата медијатека.