Дипломатски тениски турнир (6.10.2018)
Вечер со диџеј Френчи „Патување низ франкофонската поп музика“ (22.04.2019)
Предавање и изложба | Патописна книжевност (22.03.2019)
Рецитал со традиционални музички инструменти на Гаел Лекок (8.03.2019)
Книжевна средба со авторката и авантуристка Сара Гислер (6.03.2019)
Кино-клуб: „Како вистински момчиња“ (22.02.2019)
Модна вечер со учениците од Институтот за стилизам на Изет Цури (21.02.2019)
Ноќ на идеите „Како филозофијата ја гледа иднината?“ (14.02.2019)
Изложба на фотографии на Роберт Јанкулоски (24.01.2019)
Француски кино-клуб: „Казнен простор“ (18.01.2019)
first  previous  1  2  3  next  last