ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Mediateka

MEDIATEKA ON-LINE

CULTURETHÈQUE, mediateka juaj digjitale, e qasshme nga shtëpia juaj !

E-books (1500), revista (561), stripe të vizatuar (200), video (1000), koncerte muzikorë (3351), libra dhe lojra edukative për të mësuar frengjishten, lojra dhe filma të vizatuar për fëmijë !

Për leximin e librave elektronikë, duhet të shkarkoni programin Adobe Digital Edition.

Regjistrohuni në CULTURETHÈQUE dhe shfrytëzoni këtë platformë digjitale, moderne dhe praktike që i ofrohet të gjithë anëtarëve të mediatekës së Institutit Francez në Shkup !